Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców wskazują na ich właściwości prozdrowotne?
Na przykład czerwone warzywa i owoce mają korzystny wpływ na układ krążenia, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie, zielone wzmacniają naczynia krwionośne, a białe działają antybakteryjnie oraz antywirusowo.
Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z buraczków i orzechów włoskich, dynię pieczoną z miodem i tymiankiem, knedle z jagodami, smoothie z jarmużu z jabłkiem i limonką, krem kalafiorowy oraz wiele innych receptur na kolorowe dania pełne zdrowia.

Olesiejuk
Kolorowa kuchnia zbiorowa praca
Oprawa twarda |
ISBN: 978-83-274-4477-6 |
EAN: 9788327444776 |
Liczba stron: 192 |
Format: 180x245mm |
Cena katalogowa: 24,99 zł |
24,99 zł 18,31 zł
Produkt niedostępny
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.