PayPo odbierz kod 30 zł na zakupy
Menu

Totalnie tofu Konrad Budzyk Książka

Totalnie tofu
31,50 zł
69,99 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Wydanie: I
Liczba stron: 256
Format: 165x235
Rok wydania: 2024
Zobacz więcej

„Totalnie tofu” - książka Konrada Budzyka


Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU 83 przepisy na kuszące roślinne dania Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne – takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości. Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac & cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) – w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie. Oprócz tego z książki dowiesz się: – czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety, – jak skomponować idealną marynatę – i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*. Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania. Konrad Budzyk * Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne. KONRAD BUDZYK – bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, „Hummusy i pasty”, od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Zajrzyj do środka

Szczegółowe informacje na temat książki Totalnie tofu

Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
EAN: 9788324099627
Autor: Konrad Budzyk
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Wydanie: I
Liczba stron: 256
Format: 165x235
Rok wydania: 2024
Data premiery: 2024-06-05
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Podmiot odpowiedzialny: Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
Tadeusza Kościuszki 37
30-105 Kraków
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Totalnie tofu

Zapowiedź
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller

Inne książki Konrad Budzyk

Oceny i recenzje książki Totalnie tofu

Średnia ocen:
8.00 /10
Liczba ocen:
6
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

06/06/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Tofu - serek sojowy, sztandarowy produkt i składnik kuchni wegańskiej (i nie tylko) a także „bohater" najnowszej książki Konrada Budzyka „Totalnie Tofu".W pierwszych stronach autor prowadzi nas przez historię tofu (jak się okazuje, tofu to nie „wynalazek" ostatnich lat, ale „ciutkę" starszy, bo pochodzący z czasów dynastii Han, czyli mniej więcej z początków naszej ery), jego produkcję, opisuje jego wartości odżywcze, odmiany tofu (a ja myślałam, że tofu jest tylko jedno), aby przejść do tego co najważniejsze w tej książce - przepisów.W „Totalnie tofu" znajdziemy 83 przepisy o różnym stopniu trudności, z informacją na ile porcji jest tenże oraz o kaloryczności i wartościach odżywczych na porcję.Sama książka wydana jest przepięknie - twarda oprawa o satynowym wykończeniu, kolorowe zdjęcia dań od śniadań, przez obiady aż po desery.Niezależnie czy to wasz początek przygody z tofu, czy jesteście jego koneserami, ta książka jest dla was. Nawet jeśli podobnie jak ja, uważacie, że kuchnia to miejsce, gdzie znajduje się ekspres do kawy, a do gotowania macie dwie lewe ręce i potraficie przypalić wodę na herbatę, jakimś cudem wszystkie dania przygotowane z przepisów z „Totalnie tofu" się udały.W tym miejscu mogę tylko napisać: Serdecznie polecam!

18/06/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Myślę że pewnym składnikom trzeba dać szansę bo mogą pozytywnej zaskoczyć. Myślę że mogę polubić tofu.Dlatego jeśli i wy lubicie lub nie wiecie co można z nim zrobić to ta książka będzie starałem w 10.Znajdziecie tu 83 przepisy z tofu od przepisu na marynaty, śniadania i zupy, streetfoody, dania kuchni włoskiej, polskiej, azjatyckiej i desery!Oczywiście nie będę oszukiwać że desery i kuchnie azjatycka lubię najbardziej. Konradzie kawał naprawdę pysznej roboty.Tofu ma wiele zalet i z tej książki dowiemy się wiele ciekawych rzeczy oprócz przepisów. Tofu jest niskokaloryczne i wysokobiałkowe, ma dużo składników odżywczych, minerałów i witamin. Same dobro a Konrad wskaże jak to wykorzystać.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Myślę że pewnym składnikom trzeba dać szansę bo mogą pozytywnej zaskoczyć. Myślę że mogę polubić tofu.Dlatego jeśli i wy lubicie lub nie wiecie co można z nim zrobić to ta książka będzie starałem w 10.Znajdziecie tu 83 przepisy z tofu od przepisu na marynaty, śniadania i zupy, streetfoody, dania kuchni włoskiej, polskiej, azjatyckiej i desery!Oczywiście nie będę oszukiwać że desery i kuchnie azjatycka lubię najbardziej. Konradzie kawał naprawdę pysznej roboty.Tofu ma wiele zalet i z tej książki dowiemy się wiele ciekawych rzeczy oprócz przepisów. Tofu jest niskokaloryczne i wysokobiałkowe, ma dużo składników odżywczych, minerałów i witamin. Same dobro a Konrad wskaże jak to wykorzystać.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Tofu - serek sojowy, sztandarowy produkt i składnik kuchni wegańskiej (i nie tylko) a także „bohater" najnowszej książki Konrada Budzyka „Totalnie Tofu".W pierwszych stronach autor prowadzi nas przez historię tofu (jak się okazuje, tofu to nie „wynalazek" ostatnich lat, ale „ciutkę" starszy, bo pochodzący z czasów dynastii Han, czyli mniej więcej z początków naszej ery), jego produkcję, opisuje jego wartości odżywcze, odmiany tofu (a ja myślałam, że tofu jest tylko jedno), aby przejść do tego co najważniejsze w tej książce - przepisów.W „Totalnie tofu" znajdziemy 83 przepisy o różnym stopniu trudności, z informacją na ile porcji jest tenże oraz o kaloryczności i wartościach odżywczych na porcję.Sama książka wydana jest przepięknie - twarda oprawa o satynowym wykończeniu, kolorowe zdjęcia dań od śniadań, przez obiady aż po desery.Niezależnie czy to wasz początek przygody z tofu, czy jesteście jego koneserami, ta książka jest dla was. Nawet jeśli podobnie jak ja, uważacie, że kuchnia to miejsce, gdzie znajduje się ekspres do kawy, a do gotowania macie dwie lewe ręce i potraficie przypalić wodę na herbatę, jakimś cudem wszystkie dania przygotowane z przepisów z „Totalnie tofu" się udały.W tym miejscu mogę tylko napisać: Serdecznie polecam!

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Wysyłka przed premierą!
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Wysyłka przed premierą!
Nowość
Nowość
Wysyłka przed premierą!
Nowość
Zapowiedź
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość